Det här är nytt i iOS 13 beta 6

Igår skeppade Apple ut den sjätte uppdateringen av iOS 13-betan till utvecklare och de bjöd på ett par förbättringar.

Dark Mode är ett trevligt tillskott som många har bett om i flera år och i iOS 13 är det äntligen här. En ny funktion i beta 6 är att du nu kan lägga till en snabbknapp i kontrollcenter för att slå på och av Dark Mode.

Om vi trycker med tre fingrar på skärmen oavsett var vi befinner oss så får vi upp ångra, klipp ut, kopiera och klistra in. Att detta går att göra överallt även på hemskärmen tror många bara är en bugg. Det går även att använda 3D Touch på en länk och välja "Göm förhandsvisning av länkar", detta avaktiverar funktionen för just den sidan, inte alla.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.