Apple släpper viskande reklamfilmer

ASMR (autonomous sensory meridian response) blir allt mer populärt på YouTube och nu vill Apple belysa att dessa videos går alldeles utmärkt att skapa på din iPhone.

Totalt har Apple släppt tre reklamfilmer där vi kan lyssna på viskningar, en stöddig bit trä som blir hyvlat och något som sitter och tuggar. För att få maximal njutning av klippen rekommenderar Apple att ni tittar på dem med hörlurar på.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
23 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.