Rykte: MacBook Pro 16-tum kommer med intels 9th gen processor och nytt tangentbord

Ryktena kring Apple kommande 16-tums MacBook Pro börjar blir fler och fler. Nu har analytikern Jeff Lin kommit med ännu fler rykten om den kommande datorn.

Lin går ut med att datorn kommer med Intels nionde generations processor med upp till 8 kärnor. Det kommer vara möjligt med en i9 processor med en hastighet på 2,4GHz som kan köra Turbo Boost upp till 5.0GHz. Datorn ska även gå att få med en 6 kärnig i7 processor. Alla chip är 45W med integrerat Intel UHD Graphics 630.

Designmässigt så är ryktet smalare kanter runt skärmen och ett nytt tangentbord baserad på en mekanism som mer liknar saxar än fjärilar som tidigare tangentbord haft.

Skärmen kommer enligt Lin ha 227 pixlar per tum vilket ger den en upplösning på 3072x1920.

När datorn kommer att släppas är fortfarande oklart. Lin påstår att datorn kommer gå i produktion under september vilket gör att den kommer presenteras under hösten. Men om det blir i under deras septemberevent eller i oktober återstår att se. Vad tror ni?

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
9 svar

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.