uTorrent kommer inte fungera på macOS Catalina

Om du använder µTorrent på din Mac så kan det vara dags att se dig om efter en annan klient då den inte kommer fungera med det kommande macOS Catalina.

Anledningen till detta är att macOS Catalina enbart kommer kunna köra 64-bitarsprogram och µTorrent är 32-bitar. Utvecklarna har inte heller några planer på att uppdatera sitt program då användarbasen med största sannolikhet är för liten.

När användare uppdaterar till macOS Catalina kommer klienten automatiskt uppdateras till en webbaserad klient istället som kallas µTorrent Web.

Källa µTorrent, via Feber

Skriven av Marcus Attefors

Apple Arcades främsta spel har fått en officiell trailer i och med Gamescom-mässan.

Påminnelser kommer till webben samt ett renare utseende när iCloud uppdateras.

FCC, motsvarigheten till Post & telestyrelsen håller på med en granskning av iPhone 7 då de misstänker att telefonen har en alldeles för hög strålningsnivå.

Flera medarbetare på Apples hälsodivision som arbetar med att ta fram lösningar till Apple Watch har slutat och många upplever en dålig stämning på arbetsplatsen.

I USA så har flera personer noterat att Apples bok "Designed by Apple in California" inte längre går att köpa, så frågan är om den kommer att utgå.

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.