Apple släpper ny reklamfilm, med gamla Mac-datorer

Apple har släppt en ny reklamfilm där de lyfter fram allt kreativt som människor gör med deras datorer. Allt från Podcaster, fotografering, musikinspelning till att styra projekteror utomhus.

I reklamfilmen så ser vi en hel del datorer med lysande äpplen på locket. Apple slutade sälja datorer med lysande äpplen runt 2015 och många av sakerna som används i videon är kopplade direkt in i datorerna. Något som inte är möjligt med Apples produktlinje av datorer i dag. I dag har Apples datorer USB-C och än hur smidigt det är så krävs det fortfarande allt som oftast en dongle för att koppla in annan hårdvara.

Tror ni det är ett medvetet val av Apple att använda äldre datorer för att visa på hur länge deras datorer faktiskt håller eller är det för att slippa visa upp donglar i videon som det ser ut så här. Kanske är det ingen annan än alla de med ett stort mac-intresse som lägger märker till det här.

Via: osxdaily

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!