Sex saker vi ser fram emot i iOS 13

Vår alldeles egna skogsmulle Thor Lindholm har begett sig ut i skogen för att presentera sina sex nya favoritfunktioner i det kommande iOS 13.

Bland dessa favoriter hittar vi Dark Mode som göra hela UI:t på iPhone mörkare. Det är en funktion som har efterfrågats länge av många kunder och snart är den här. Safari har även fått sig en rad förbättringar där vi bland annat kan ändra typsnitt i läsvyn. Vill du titta på film eller mysa till en romantisk spellista med din käraste så går detta nu att göra från en iPhone med två par hörlurar.

Vi har även en rad förbättringar i appen Bilder där vi nu kan rotera videoklipp, ha fler redigeringsverktyg och bilder och videos presenteras numera på ett betydligt trevligare sätt. Detta och mycket mer kan ni titta på i videon och iOS 13 kommer lanseras nu i september.

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!

Köp iPhone, rädda laxar.

Därför kommer ditt tredjepartsbatteri inte upp under batterihälsa - inte ens om det är Apple-original men bytt utanför systemet.

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Clean my mac!