iPadOS 13 låter dig ha fler ikoner på hemskärmen

Idag släpptes iPadOS 13 beta 5 till utvecklare och en efterlängtad nyhet som Apple inte nämnde på WWDC dök upp.

I den nya betan går det nu att få plats med lite fler ikoner på hemskärmen och i inställningar går det att välja på 4x5 eller 6x5. Ikonerna blir mindre och personligen så ser det betydligt bättre ut.

Om du kopplar en mus till din iPad så går det nu att göra den cirkelformade muspekaren lite mindre. Och i Safari går det nu äntligen att öppna flikar i nytt fönster igen och volymikonen har gjorts lite smalare. På iPhone får vi även haptic feedback när volymen är på max eller när den är helt sänkt. Tar du en skärmdump och råkar komma åt volym upp eller ned samtidigt så tas inte volymikonen med i skärmdumpen.

iOS 13 beta 5 och iPadOS beta 5 bör komma som publik beta inom ett par dagar.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar
Clean my mac!

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!