Så skapar du ett surroundljud med SYMFONISK

Nu är det bara några dagar kvar tills IKEA lanserar sin nya högtalarserie SYMFONISK som de tillsammans med Sonos har tagit fram.

Det kommer att lanseras två olika högtalare och båda går att använda som bakre högtalare om du har en kompatibel Sonos-högtalare som till exempel Sonos Beam.

Installationen är busenkel och allt sköts i Sonos egna app och på ett par minuter har du ett trevligt bioljud utan jobbiga kabeldragningar. Vi vill även passa på att förtydliga att det inte går att köpa en SYMFONISK-lampa och en bokhyllehögtalare och koppla dessa som bakre, utan det måste vara två högtalare av samma modell. SYMFONISK lanseras den 1 augusti och lampan kommer att kosta 1 995 kronor och bokhyllehögtalaren 995 kronor.

Har du ännu inte tittat på vår recension av SYMFONISK så kan du göra det nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.