Genomgång av de bästa spelen till Apple TV som har stöd för MFi-kontroller

En av nyheterna i höst är att Apple kommer ge användare möjlighet att koppla en Xbox One eller PlayStation 4-kontroll till sin iPad, iPhone och Apple TV.

En YouTuber vid namn MrMacRight har laddat upp en video där han går igenom de 15 bästa spelen till Apple TV som går att spela med en Xbox One eller PlayStation 4-kontroll om du har nya betan. Samtliga spel går självklart även att köra om du inte har installerat betan på din Apple TV men då med en MFi-kontroll som är godkänd av Apple.

Vill ni se hur det går till att koppla sin PS4 eller Xbox One-kontroll till sin iPad kan göra det i videon nedan:

Här är samtliga spel som MrMacRight pratar om i videon och har ni själva några bra tips utöver de i listan som är bra med kontroll får ni mer än gärna lämna en kommentar!

Via Reddit

Skriven av Marcus Attefors

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.

Efter att ha försökt håna Apple det senaste gör Intel en rejäl blunder i en av sina senaste annonser.