MacBook Pro med 16-tums skärm ryktas komma i oktober

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Det är i oktober det ryktas att den kommer att släppas och förutom att den har en skärm på 16 tum så bjuds det även på en upplösning på 3072x1920. Det är ett kliv upp från dagens 15-tummare som har en upplösning på 2880x1800. När det kommer till pris så ryktas instegsmodellen börja på 3 000 dollar vilket kanske det kan vara värt för att få vila ögonen på 16 tum ren och skär kärlek.

Som alltid bör dessa rykten intas med en skopa salt.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar
Clean my mac!

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!