LG börjar rulla ut HomeKit och AirPlay 2-stöd till utvalda TV-modeller nästa vecka

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

För att det hela ska fungera så kräver det att användaren även har iOS 12.4 på sin iPad eller iPhone och det är bara TV-apparater från 2019 som kommer få stöd för HomeKit och AirPlay 2. När TV-modellerna väl har stöd så kommer användare att kunna integrera med sin TV direkt i Apples Hem-app och även skicka upp bilder, musik och video från sin iOS-enhet till TV’n. På Apples hemsida går det att se vilka TV-apparater från LG som har stöd och det är dessa:

  • LG OLED (2019)

  • LG NanoCell SM9X series (2019)

  • LG NanoCell SM8X series (2019)

  • LG UHD UM7X series (2019)

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.