Slack har gjort om sin app till macOS från grunden

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Slack skriver att de har byggt om sina desktop-appar från grunden och fokus har legat på snabbhet. Slack ska nu starta 33 procent snabbare och använda 50 procent mindre RAM än tidigare. Det kommer även bli lättare om du har en skakig WiFi-uppkoppling då Slack har blivit bättre på att cacha historik så du kan komma åt alla channels och konversationer som fanns innan internet gick ned.

Uppdateringen har rullats ut i detta nu så se till att uppdatera appen på er dator.

Källa Slack, via The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.