Förvandla din Apple Watch till en iPod

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Det är inte första gången Elago släpper en retropryl till Apple Watch utan vi har sedan tidigare kunnat köpa Elago W3 som tar oss tillbaka till de äldre Mac-modellerna. Nu är bolaget tillbaka med Elago W6 som förvandlar din Apple Watch till en klassisk iPod.

Det lilla fodralet eller vad vi nu ska kalla det passar alla Apple Watch och alla storlekar. Det ingår ingen laddare och priset ligger på 15 dollar på Amazon. Är du sugen på att titta närmare på W6 kan du göra det här. och vill du ta en titt på W3 kan du göra det här.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.