Nu går det att ta bort oönskade ikoner i Facebook-appen

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

Facebook har i dagarna skickat ut en uppdatering som ger användare kontroll över vilka ikoner som ska visas i botten av Facebook-appen. Genom att använda 3D Touch eller long press på en av ikonerna får vi upp en fråga om vi vill behålla den eller inte.

Detta går att göra på alla ikoner förutom notiser, nyhetsflödet och hamburgermenyn så det går att gå från sex ikoner till enbart tre. Som alltid när det handlar om Facebook så får inte alla funktionerna samtidigt. Men för oss som hatar meningslösa notiser som lyser rödare än danska flaggan är detta en väldigt välkomnande funktion.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.