Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie släpper nya lösningar till dina Apple-produkter

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Först ut har vi en ny trådlös laddplatta som levererar 7,5 watt ström som du kan ladda dina Qi-kompatibla prylar på. Deras tidigare modell var gjord i någon sorts gummi men denna har en slät polerad yta och är lite upphöjd. Laddaren klarar att ladda telefoner som har mobilskal om de inte är tjockare än 3 millimeter, priset ligger på 419 kronor.

Mophie har även lanserat två nya billaddare för 12V-uttag och de är tillverakde av anodiserad aluminium och har en laddningslampa. Den ena kommer utrustad med en USB-A-port på 12W och den andra med två USB-A-portar (2x12W). Priset för den lilla laddaren är 299 kronor och den med två uttag kostar 359 kronor.

Sist ut har vi en rad nya kablar som är gjorda av flätad nylon och det är bland annat en USB-A-kabel med lightning, USB-C-kabel med lightningkontakt som stöder snabbladdning med PD. En USB-A-kabel med USB-C kontakt samt en USB-C-kabel med USB-C-kontakt. Samtliga kablar ovan finns i utförandet 1 meter eller 2 meter och priserna är från 239 kronor upp till 429 kronor.

Tillbehören går att köpa hos Mophie eller via Apple.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.