Mophie släpper nya lösningar till dina Apple-produkter

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Först ut har vi en ny trådlös laddplatta som levererar 7,5 watt ström som du kan ladda dina Qi-kompatibla prylar på. Deras tidigare modell var gjord i någon sorts gummi men denna har en slät polerad yta och är lite upphöjd. Laddaren klarar att ladda telefoner som har mobilskal om de inte är tjockare än 3 millimeter, priset ligger på 419 kronor.

Mophie har även lanserat två nya billaddare för 12V-uttag och de är tillverakde av anodiserad aluminium och har en laddningslampa. Den ena kommer utrustad med en USB-A-port på 12W och den andra med två USB-A-portar (2x12W). Priset för den lilla laddaren är 299 kronor och den med två uttag kostar 359 kronor.

Sist ut har vi en rad nya kablar som är gjorda av flätad nylon och det är bland annat en USB-A-kabel med lightning, USB-C-kabel med lightningkontakt som stöder snabbladdning med PD. En USB-A-kabel med USB-C kontakt samt en USB-C-kabel med USB-C-kontakt. Samtliga kablar ovan finns i utförandet 1 meter eller 2 meter och priserna är från 239 kronor upp till 429 kronor.

Tillbehören går att köpa hos Mophie eller via Apple.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.