Sky: Children of the Light går nu att ladda ned till iOS-enheter

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Spelet är kostnadsfritt att ladda ned men väl inne i spelet så går det att köpa enstaka saker eller köpa ett säsongspass. Än så länge finns det enbart till iOS-enheter men kommer att komma till Mac, Apple TV, Android, PC och konsoler senare. Vi har bara hunnit spela spelet i ca 30 minuter men det känns väldigt lovande. För er som inte har hört om spelet eller sett det tidigare kan ta en titt på trailern nedan:

Spelet går att ladda ned här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.