Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Creative Muvo trivs lika bra på land som i vatten

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Creative Muvo Play är lite större än en liten läskburk och väger 360 gram. Den har två högtalare på 5W och de är placerade så högtalaren upplevs ge oss ett 360° ljud. Själva konstruktionen känns gedigen och på ovansidan och undersidan finns även två synliga bass radiators. Muvo Play är även certifierad för IPX7 vilket betyder att högtalaren kan tas med i poolen eller duschen utan att gå sönder.

På sidan av högtalaren finns kontroller för play/pause, volym och on/off-knapp. Högtalaren kommer med ett batteri på 2 000mAh som ger oss ca 10 timmars speltid. Den kommer utrustad med Bluetooth 5.0 och vi kan röra oss ganska exakt 10 meter ifrån högtalaren med telefonen i fickan. En annan kul funktion är att du kan köpa två Muvo Play och koppla ihop dem och få stereoljud. Creative har även förstått att ingen vill ha micro-USB längre så Muvo Play laddas upp via USB-C. Skulle det ringa så går det utmärkt att använda Muvo som högtalartelefon och det går även att aktivera Siri eller Google Play direkt på högtalaren.

När vi drar igång Muvo Play och parar den med vår telefon blir vi förvånade över det fylliga och höga ljudet den relativt lilla enheten kan bjuda på. Det är ett härligt tryck i basen och ljudvolymen går att få förvånansvärt högt och tydligt utan att kvalitén försämras avsevärt. Vi har även hårdtestat högtalaren i vatten och det klarar den med bravur som ni kan se i videon nedan:

Muvo Play imponerar på oss både med sitt klara och fylliga ljud och att den går att ha med sig vid poolkanten utan att oroa sig är trevligt. Creative har lyckats göra en otroligt prisvärd högtalare som går att köpa på Creatives hemsida för strax under 500 kronor. Så är ni ute efter en högtalare som är smidig att ta med i väskan, är prisvärd och även vattentät så kan vi rekommendera er att titta närmare på Creative Muvo Play.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.