Nu går det att beställa Powerbeats Pro i Sverige

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

Hörlurarna lanserades i USA i maj och precis som där så är det enbart den svarta modellen som går att beställa. Priset ligger på 2 790 kronor och just nu ligger leveranstiden på en till två veckor.

Precis som AirPods har Powerbeats Pro Apples egna H1-chip som gör att du kan aktivera Siri direkt via rösten, ansluta snabbare än med det gamla W1-chippet och ger bättre samtalstid än tidigare. Varje hörlur ger nio timmars batteritid och hörlurarna laddas i det medföljande laddningsetuiet. Vill du läsa mer om Powerbeats Pro kan du göra det här.

Tack för tipset Mathias Severyd!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.