Apple ryktas förminska den beryktade flärpen 2020

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo har gått ut och meddelat att Apple kommer att förminska sensorpanelen som vi hittar längst upp på nyare iPhone-modeller 2020.

Det var när iPhone X visades upp vi fick se den första telefonen från Apple där deras ikoniska hemknapp inte längre fanns kvar. Istället fick vi FaceID där telefonen låses upp genom att läsa av användarens ansikte via en rad olika sensorer. Dessa sensorer placerade Apple i toppen av telefonen.

Ming-Chi Kuo tror att iPhone kommer att ha en precis lika stor sensorpanel på höstens kommande iPhone-modeller men nästa år säger han att Apple kommer utrusta minst en ny iPhone med en mindre kameralins på framsidan som gör att sensorpanelen blir mindre.

Sammanslaget med andra rykten och spekulationer så blir resultatet att 2019 kommer vi inte att se några förändringar, 2020 blir sensorpanelen aningen mindre och 2021 plockas den bort helt. Sensorerna och kameran kommer istället sitta under skärmen och enheterna kommer även ha fingeravtrycksläsare överallt på telefonens skärm.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!