Lite bilder på IKEA och Sonos nya produktserie SYMFONISK

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Den förstnämnda kommer att kosta 1 995 kronor och bokhylle-högtalaren 995 kronor, lansering sker i augusti. Båda högtalarna har stöd för AirPlay 2 och är även fullt kompatibelt med befintliga Sonos-högtalare. Vi får ännu inte prata om ljudet eller vad vi faktiskt tycker om högtalarna men nedan kan ni ta en titt på ett par bilder på hur de ser ut:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar
Clean my mac!

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Clean my mac!

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

Clean my mac!