Lite bilder på IKEA och Sonos nya produktserie SYMFONISK

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Den förstnämnda kommer att kosta 1 995 kronor och bokhylle-högtalaren 995 kronor, lansering sker i augusti. Båda högtalarna har stöd för AirPlay 2 och är även fullt kompatibelt med befintliga Sonos-högtalare. Vi får ännu inte prata om ljudet eller vad vi faktiskt tycker om högtalarna men nedan kan ni ta en titt på ett par bilder på hur de ser ut:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!