Fem nya iPad-modeller kan dyka upp snart

I dag har Apple ansökt om fem nya iPad-modeller hos Eurasian Economic Commission

Modellerna är registrerade för att köra iPadOS 13 vilket pekar på att Apple tänker lansera dem till hösten i samband med, eller efter, att de släppt den slutgiltiga versionen av iPadOS som just nu är i betaversion.

Det är osannolikt att iPadOS 13 skulle släppas innan iOS 13 som kan antas släpps i vanlig ordning samtidigt som de nya iPhonemodellerna lanseras.

De nya iPadmodellerna upptäcktes av MySmartPrice. Apple har redan släppt en ny iPad Mini och en 10,5” iPad Air under 2019 vilket gör det mest troligt att de här fem modellerna gäller iPad Pro och iPad.

Sidan 9to5mac spekulerar i att det brukar ta två månader efter att produkterna dyker upp hos Eurasian Economic Commission till dess att de kommer ut på marknaden. Men även att de här fem modellerna enbart är olika versioner av en kommande 10,2” iPad.

9to5mac

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!