Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fem nya iPad-modeller kan dyka upp snart

I dag har Apple ansökt om fem nya iPad-modeller hos Eurasian Economic Commission

Modellerna är registrerade för att köra iPadOS 13 vilket pekar på att Apple tänker lansera dem till hösten i samband med, eller efter, att de släppt den slutgiltiga versionen av iPadOS som just nu är i betaversion.

Det är osannolikt att iPadOS 13 skulle släppas innan iOS 13 som kan antas släpps i vanlig ordning samtidigt som de nya iPhonemodellerna lanseras.

De nya iPadmodellerna upptäcktes av MySmartPrice. Apple har redan släppt en ny iPad Mini och en 10,5” iPad Air under 2019 vilket gör det mest troligt att de här fem modellerna gäller iPad Pro och iPad.

Sidan 9to5mac spekulerar i att det brukar ta två månader efter att produkterna dyker upp hos Eurasian Economic Commission till dess att de kommer ut på marknaden. Men även att de här fem modellerna enbart är olika versioner av en kommande 10,2” iPad.

9to5mac

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.