Fem nya iPad-modeller kan dyka upp snart

I dag har Apple ansökt om fem nya iPad-modeller hos Eurasian Economic Commission

Modellerna är registrerade för att köra iPadOS 13 vilket pekar på att Apple tänker lansera dem till hösten i samband med, eller efter, att de släppt den slutgiltiga versionen av iPadOS som just nu är i betaversion.

Det är osannolikt att iPadOS 13 skulle släppas innan iOS 13 som kan antas släpps i vanlig ordning samtidigt som de nya iPhonemodellerna lanseras.

De nya iPadmodellerna upptäcktes av MySmartPrice. Apple har redan släppt en ny iPad Mini och en 10,5” iPad Air under 2019 vilket gör det mest troligt att de här fem modellerna gäller iPad Pro och iPad.

Sidan 9to5mac spekulerar i att det brukar ta två månader efter att produkterna dyker upp hos Eurasian Economic Commission till dess att de kommer ut på marknaden. Men även att de här fem modellerna enbart är olika versioner av en kommande 10,2” iPad.

9to5mac

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!