3D Touch ryktas återigen försvinna i höst

3D Touch är en funktion som de flesta antingen använder dagligen eller aldrig använder men nu har ännu ett rykte dykt upp till ytan att funktionen kommer slopas.

Det är Digitimes som påstår sig ha en källa med insyn i saken och samtliga telefoner som Apple kommer visa upp i höst kommer inte utrustade med 3D Touch. Funktionen kom till iPhone XS och iPhone XS Max men iPhone XR utrustades inte med 3D Touch. För er som inte har bra koll på 3D Touch så kan det enklast förklaras som högerklick på en mus. Genom att trycka lite hårdare på en ikon får användaren upp fler alternativ som att direkt skriva ett SMS till sin favoritkontakt, eller att trycka hårt på tangentbordet för att flytta runt markören likt en muspekare.

Digitimes har ett svajigt CV när det kommer till rykten så det hela bör intas med en nypa salt.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar
Clean my mac!

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Clean my mac!

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

Clean my mac!