3D Touch ryktas återigen försvinna i höst

3D Touch är en funktion som de flesta antingen använder dagligen eller aldrig använder men nu har ännu ett rykte dykt upp till ytan att funktionen kommer slopas.

Det är Digitimes som påstår sig ha en källa med insyn i saken och samtliga telefoner som Apple kommer visa upp i höst kommer inte utrustade med 3D Touch. Funktionen kom till iPhone XS och iPhone XS Max men iPhone XR utrustades inte med 3D Touch. För er som inte har bra koll på 3D Touch så kan det enklast förklaras som högerklick på en mus. Genom att trycka lite hårdare på en ikon får användaren upp fler alternativ som att direkt skriva ett SMS till sin favoritkontakt, eller att trycka hårt på tangentbordet för att flytta runt markören likt en muspekare.

Digitimes har ett svajigt CV när det kommer till rykten så det hela bör intas med en nypa salt.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!