Vattentäta AirPods ryktas lanseras senare under året

AirPods är nog en av Apples mest lyckade tillbehör på väldigt länge och nu ryktas det att en ny version kommer att lanseras senare under året.

Det är inte mycket vi saknar med AirPods men något som många önskar är att kunna ta på sig sin Apple Watch, plugga in sina AirPods i öronen och kasta sig ned i poolen och simma ett par längder. De första två modellerna av AirPods har inte haft någon IP-klassificering och nu påstår analytikern Daniel Ives att det snart kommer att komma.

Utöver IP-klassificeringen säger Ives att den nya AirPods-modellen även kan få mindre designförändringar. Detta är dock ett rykte från en analytiker så det hela ska intas med en skopa salt.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!