Vattentäta AirPods ryktas lanseras senare under året

AirPods är nog en av Apples mest lyckade tillbehör på väldigt länge och nu ryktas det att en ny version kommer att lanseras senare under året.

Det är inte mycket vi saknar med AirPods men något som många önskar är att kunna ta på sig sin Apple Watch, plugga in sina AirPods i öronen och kasta sig ned i poolen och simma ett par längder. De första två modellerna av AirPods har inte haft någon IP-klassificering och nu påstår analytikern Daniel Ives att det snart kommer att komma.

Utöver IP-klassificeringen säger Ives att den nya AirPods-modellen även kan få mindre designförändringar. Detta är dock ett rykte från en analytiker så det hela ska intas med en skopa salt.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar
Clean my mac!

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!