Dr. Mario World går nu att ladda ned till iOS

Nintendo tryckte förmodligen på publiceringsknappen lite tidigare än planerat då Dr. Mario World nu går att ladda ned till iOS.

Dr. Mario World är baserat på pusselspelet Dr. Mario som lanserades 1990 och det hela går ut på att spelare ska matcha kapslar med virus så att de försvinner. Det är helt kostnadsfritt att spela men det finns även köp i appen och för att ladda ned spelet till din iPhone eller iPad kan du klicka dig vidare här.

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!