Dr. Mario World går nu att ladda ned till iOS

Nintendo tryckte förmodligen på publiceringsknappen lite tidigare än planerat då Dr. Mario World nu går att ladda ned till iOS.

Dr. Mario World är baserat på pusselspelet Dr. Mario som lanserades 1990 och det hela går ut på att spelare ska matcha kapslar med virus så att de försvinner. Det är helt kostnadsfritt att spela men det finns även köp i appen och för att ladda ned spelet till din iPhone eller iPad kan du klicka dig vidare här.

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!