Apple lägger ner MacBook

I och med billigare MacBook Air och uppdaterad MacBook Pro 13" försvinner en annan dator.

MacBook finns inte längre, ni vet den utan något epitet. Det var alltid en lite konstig modell i Apples katalog, den enda datorn med USB-C utan Thunderbolt. En formfaktor som i mångt och mycket konkurrerade med MacBook Air och interna specifikationer som hade svårt att motivera ett pris där Apple kunde tjäna pengar.

Nu sänktes priset på MacBook Air och MacBook är borta, saknad av få.

Skriven av Peter Esse
Clean my mac!

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!