Apple lägger ner MacBook

I och med billigare MacBook Air och uppdaterad MacBook Pro 13" försvinner en annan dator.

MacBook finns inte längre, ni vet den utan något epitet. Det var alltid en lite konstig modell i Apples katalog, den enda datorn med USB-C utan Thunderbolt. En formfaktor som i mångt och mycket konkurrerade med MacBook Air och interna specifikationer som hade svårt att motivera ett pris där Apple kunde tjäna pengar.

Nu sänktes priset på MacBook Air och MacBook är borta, saknad av få.

Skriven av Peter Esse
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!