Sänkta priser på Apples bärbara

MacBook Air sänks med 700 kronor och får True Tone när Apple uppdaterar de bärbara datorer.

Tanken med de sänkta priserna för Apple var att lyckas prångla ner MacBook Air till under 1000 dollar för studenter. Någon magisk gräns under 10 000 kronor når vi tyvärr inte i Sverige på grund av den lågt värderade kronan.

Även basmodellen av MacBook Pro 13 blir uppdaterad och nu finns det inte längre någon MacBook Pro utan touch bar. Priset på den landar på 16 795 kronor.

Vidare uppdateras processorn i den ihop med att den får True Tone, T2-chippet för ökad säkerhet och stereohögtalare.

Det betyder att arkitekturen som användes innan MacBook Pro med touchbar kom är helt finito. Även Macbook utan epitet är borttagen från Apples webbsida.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
19 svar
Clean my mac!

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Vill du få en liten nostalgitripp varje gång du ska ladda din Apple Watch på sängbordet så löser gänget på Elago det.

Drömmer du om en iPhone med en uppdateringsfrekvens på 120Hz så får du nog vänta minst ett år om vi vågar tro detta rykte.

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!