Sänkta priser på Apples bärbara

MacBook Air sänks med 700 kronor och får True Tone när Apple uppdaterar de bärbara datorer.

Tanken med de sänkta priserna för Apple var att lyckas prångla ner MacBook Air till under 1000 dollar för studenter. Någon magisk gräns under 10 000 kronor når vi tyvärr inte i Sverige på grund av den lågt värderade kronan.

Även basmodellen av MacBook Pro 13 blir uppdaterad och nu finns det inte längre någon MacBook Pro utan touch bar. Priset på den landar på 16 795 kronor.

Vidare uppdateras processorn i den ihop med att den får True Tone, T2-chippet för ökad säkerhet och stereohögtalare.

Det betyder att arkitekturen som användes innan MacBook Pro med touchbar kom är helt finito. Även Macbook utan epitet är borttagen från Apples webbsida.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
19 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!