Apple släpper reklamfilm för Face ID

Face ID är älskat av de flesta och en av de bekvämaste sakerna med det är att man inte behöver göra mer än att titta på telefonen för att se notiser eller låsa upp den.

Just det här med bekvämligheten vill Apple nu belysa i en ny reklamfilm som de idag har släppt. I filmen ser vi en tvättäkta livsnjutare som ligger och njuter i en solstol där han hur avslappnat som helst tar en titt på sina nya notiser - helt utan att röra ett finger.

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!