Apple lanserar ny public beta av iOS 13

Har ni gått och väntat på nästa beta av iOS 13 så är den nu släppt och går att installera över WiFi.

Apple fortsätter att förfina iOS 13 och har du själv hoppat på beta-tåget och gått med i Apples public beta kan du nu avnjuta en något stabilare version av iOS 13. Uppdateringen innehåller en rad buggfixar och även småjusteringar som gör upplevelsen lite trevligare.

Som vi tidigare har skrivit har Bank ID nu uppdaterat sin app så den fungerar med iOS 13 och den enda appen som vi har noterat inte fungerar med betan är Kivra. Skulle du vara sugen på att testa betan går det att hämta din betaprofil på Apples hemsida.

Om du har ett developer-konto så får även du bege dig till inställningarna och uppdatera då Apple har lanserat en uppdaterad version av beta 3. I den tidigare releasen kunde ägare av en iPhone 7 och iPhone 7 Plus inte installera betan, men detta är nu möjligt.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!