Apple återupplivar Texas Hold’em

I september 2006 lanserade Apple sitt egna spel Texas Hold’em till iPod och när App Store lanserades den 11 juli 2008 hittade spelet även dit.

Sen valde Apple att ta bort spelet i november 2011 och nu i samband med att Apple firar App Stores 10-årsjubileum har det kommit tillbaka i modern tappning. Spelet är helt kostnadsfritt och det går att spela offline mot 24 realistiska motståndare eller multiplayer mot upp till 8 spelare.

Som spelare kommer du få spela på olika platser så som Las Vegas, Paris och Macau och för att kunna spela det krävs en iPhone eller iPod Touch med iOS 12. För att ladda ned spelet kan ni klicka er vidare här.

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!