I höst kommer du kunna nå iCloud.com via Face ID och Touch ID

Det är kanske inte alla som har koll på det men iCloud går att nå även via en webbläsare på din dator.

Nu framgår det att de som har installerat betan av Apples kommande operativsystem har fått möjligheten att logga in på iCloud.com via Face ID och Touch ID. På sin enhet får användaren upp en pop-up-ruta med en förfrågan om de vill logga in med Face ID eller Touch ID istället för vanlig kod och tvåfaktorsautentisering.

Många spekulerar i att detta är en del av Apples kommande Sign-in-lösning som kommer finnas som alternativ på flera hemsidor framöver.

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!