Apple ryktas slopa sitt butterfly-tangentbord

Apples butterfly-tangentbord är en fröjd att vila ögonen på men problemen med det slimmade tangentbordet har varit många.

Den erfarne Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som många gånger har haft rätt (men även fel) påstår nu att han har pålitliga källor som säger att Apple kommer att ta bort sitt butterfly-tangentbord i sina kommande bärbara datorer.

Istället så kommer ett helt nytt tangentbord att introduceras i den nya MacBook Pro och Air-modellen som ryktas lanseras under 2020. Tangenterna på det nya tangentbordet påstås vara förstärkta med glasfiber och ska ha en helt ny konstruktion som ska lösa alla tidigare problem.

Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!