FaceTime i iOS 13 låter oss hålla ögonkontakt

Väldigt få tittar in i kameran på sin telefon när de gör videosamtal vilket kan resultera i att deltagarna kan verka något disträa. Apple har i iOS 13 gjort något för att åtgärda detta i sin egna videosamtalstjänst FaceTime

Apple har i iOS 13 kommit att göra något åt bekymret att vi hellre tittar på bilden av den andre i FaceTime än rakt in i kameran.
Apple har med hjälp av ARKit lyckats få det att verka som vi alltid tittar på mottagaren, det vill säga, rakt in i kameran.

Utifrån de som hunnit testa det så verkar det än så länge bara fungera på iPhone XS och iPhone XS Max

Via: 9to5mac

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
6 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!