Vi beställde uppenbart fejkade AirPods - detta fick vi

Nu var det dags, vi kunde inte låta bli att se vad vi egentligen får om vi beställer AirPods som är alldeles för billiga för att vara AirPods.

Vi fick faktiskt leveransen och i dem hittade vi ett par I12-hörlurar som är mycket lik AirPods, mer lika än vad vi trodde de skulle vara.

Vi rekommenderar inga att beställa dessa hörlurar. Dels når de inte i närheten av Apples kvalité, de är sämst på att kontrollera och framförallt är det aldrig bra att stödja företag som renommésnyltar på andra.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
22 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!