Vi beställde uppenbart fejkade AirPods - detta fick vi

Nu var det dags, vi kunde inte låta bli att se vad vi egentligen får om vi beställer AirPods som är alldeles för billiga för att vara AirPods.

Vi fick faktiskt leveransen och i dem hittade vi ett par I12-hörlurar som är mycket lik AirPods, mer lika än vad vi trodde de skulle vara.

Vi rekommenderar inga att beställa dessa hörlurar. Dels når de inte i närheten av Apples kvalité, de är sämst på att kontrollera och framförallt är det aldrig bra att stödja företag som renommésnyltar på andra.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
22 svar
Clean my mac!

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Clean my mac!

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Clean my mac!