Kvalitet före kvantitet blir ledordet för Apple TV+

Om du förväntar dig ett bibliotek större än Apples musikkatalog i iTunes lär du bli besviken.

Eddy Cue har i en intervju med The Times berättat lite om deras egna produktioner som kommer lanseras på deras kommande streamingtjänst Apple TV+ i höst. Han berättar att deras modell kommer att vara kvalitet före kvantitet. Det betyder att det inte kommer att släppas flera nya serier och filmer på löpande band likt Netflix.

Apple är sena på bollen när det kommer till streaming och för att sticka ut kan detta vara helt rätt modell att använda sig av. Netflix är ett exempel som i början bara lanserade riktigt bra produktioner men på senare år har det varit en blandad kompott av kalkonproduktioner och riktigt bra produktioner.

Apple TV+ kommer att lanseras i USA i höst och kommer sedan under nästa år lanseras i flera andra länder där vi hoppas att Sverige är med i listan.

Källa The Times via The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!