Detta påstås vara iPhone XI

Sidan Slashleak har lagt upp ett par bilder som de påstår är CAD-renderingar av Apples kommande telefoner.

Vi har nog alla sett bilderna vid det här laget på vad som påstås vara nästa iPhone. Nu har ett gäng CAD-bilder dykt upp som stärker de tidigare läckorna. Precis som tidigare bilder har vi en stor fyrkant i ena hörnet som är packad med tre kameralinser och en blixt. Och som tidigare år ryktas det att det kommer en iPhone XI, iPhone XI Max och en uppföljare till iPhone XR.

iPhone XI förväntas få en OLED-skärm på 5,8 tum och tre kameralinser, iPhone XI Max en OLED-skärm på 6,5 tum och tre kameralinser och iPhone XIR en LCD-skärm på 6,1 tum men med två kameror istället från nuvarande XR-modell som enbart har en. Apple kommer med största sannolikhet visa upp dessa telefoner i september och då får vi se om ryktena stämde.

Som alltid ska detta tas med en nypa salt, men med tanke på hur många läckor vi har haft med samma design så är det nog inte helt osannolikt att nästa iPhone kommer vara lik detta.

Källa SlashLeak

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!