Moderkortet på nya MacBook Air byts ut kostnadsfritt via Apples utbytesprogram

Om du har strul med din nya MacBook Air så har Apple inlett ett utbytesprogram för datorn - men det finns ingen information om det på Apples hemsida.

Det är 9To5Mac som har kommit över ett dokument som har skickats ut till Apple-butiker och auktoriserade verkstäder. Det ska röra sig om en liten andel av förra årets MacBook Air som har ett tillverkningsfel som kräver att moderkortet måste bytas ut.

Det framgår i dokumentet att kunden har rätt att få sin dator reparerad kostnadsfritt i fyra år från att datorn inhandlades och det spekuleras att anledningen till att detta inte har meddelats på Apples hemsida ska vara att antalet drabbade datorer ska vara väldigt få. Så fungerar din MacBook Air från förra året inte som den ska kan det vara läge att boka en tid hos Apple.

Via 9To5mac

Skriven av Marcus Attefors
Clean my mac!

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Clean my mac!

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Clean my mac!