FCPX Diet - Din och ditt Final Cut Pros nya bästa vän

Med hjälp av ett enkelt men mycket effektivt litet program minskar du ditt Final Cut Pro-bibliotek med upp till 1/3.

FCPX Diet har som enda upptagit att gå igenom dina Final Cut Pro-bibliotek och rensa dem i från filer som du inte behöver längre. Du kan välja mellan renderade filer, profiler, analysfiler. Dessa återskapas automatiskt i händelse att du skulle behöva använda dem igen.

Du kan också välja att ta bort Original-filerna men det vore ju mycket oklokt om du vill ha kvar dem.

Målet är alltså att optimera bibliotek som du inte redigerar aktivt och tipset är därför att ha minst ett bibliotek som du jobbar i och ett som du arkiverar med.

Du kan prova FCPX Diet kostnadsfritt men det kostar endast runt 20 kronor att köpa.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!