Apple Watch kan i framtiden utrustas med en kamera

Att varenda människa går runt med en kamera i fickan är lika vanligt som att sätta på sig underkläder på morgonen, men hur många har en kamera runt handleden?

Apple fick igår ett nytt patent godkänt där bolaget har placerat en kamera i själva armbandet till Apple Watch. I patentet framgår det att kameran är relativt dold och det går att ta fotografier och ringa FaceTime med den.

Armbandet ser ut att vara gjort i ett böjbart material så användaren enkelt kan vinkla kameran upp och ned. Som alltid med patent så behöver ingenting av detta bli verklighet, men det hade varit lite kul med en kamera på Apple Watch.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!