Mophie lanserar Powerstation Hub

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub.

Hubben kommer utrustad med ett batteri på 6100mAh, en 5W USB-A-port, en 15W USB-A port, en 18W USB-C PD-port och en Qi-laddare på toppen på 5W.

Med i kartongen har vi även olika strömadaptrar som går att ta med sig när man reser så det alltid går att koppla in sin Powerstation Hub. Priset ligger på 995 kronor och går att köpa redan nu på mophies hemsida och senare i sommar kommer den dyka upp hos återförsäljare.

Mophie skriver i sin pressrelease:

”-Som ledande företag inom portabla batterier och laddningsplattor såg vi behovet av att ta fram en mångsidig laddningslösning som man lätt kan ta med sig. Powerstation hub förenklar laddning av flera mobila enheter då den fungerar som ett nav för att ladda upp flera mobila enheter med USC-C PD eller trådlös laddning. Vår nya powerstation hub erbjuder flera former av laddmöjligheter när du behöver det mest. Dagarna man söker efter ett kompatibelt strömuttag i hotellrummet eller får slut på ström på flygplatsen är över, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.”

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!