Nu går det att skapa profiler hos Viaplay

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Fram tills idag har alla användare behövt dela på samma konto och fått upp förslag baserat på vad alla i familjen har tittat på. Detta är ju inte helt kul och nu har Viaplay lagt till så du kan skapa en profil för varje familjemedlem.

Detta gör du direkt i appen genom att gå till ditt konto och lägga till en ny profil. Det finns även ett gäng olika profilbilder att välja på så de mindre barnen lätt kan identifiera sitt konto och välja rätt. Undertecknad tackar Viaplay för denna efterlängtade funktion då jag nu slipper få upp förslag på Paw Patrol och andra godbitar från barnvärlden.

Tack för tipset Henrik Konstig

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!