Vi behöver din hjälp för att hålla 99mac igång

Ni som läser nyheter, kikar på recensioner, pratar med varandra i forumet har alla en sak gemensamt - ni älskar Apple.

För att vi ska kunna fortsätta leverera nyheter, recensioner och hålla driften av sidan igång så behöver vi er hjälp. Vi har nu dragit igång en Patreon för 99mac där ni kan gå in och välja en av våra tiers för att hjälpa oss att dels hålla sidan och forumet vid liv, men även ge oss möjlighet att göra sidan bättre, modernisera och skapa en trevligare plattform.

För att vara med och hålla en bit internethistoria vid liv och även låta den frodas och växa sig större kan ni besöka vår Patreon här.

Stort tack till alla er som besöker oss, skriver i forumet, skickar in tips och mycket mer - ni är underbara!
//
Marcus, Thor & Peter.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
182 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!