Då kommer BankID fungera till iOS 13

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

Det är självklart inget konstigt då BankID vill lansera en stabil, säker och funktionell version av appen till iOS 13. Men en av våra underbara läsare har varit i kontakt med BankID och fått svar på när en iOS 13-kompatibel app kan tänkas komma.

I sitt svar meddelar de att förhoppningarna är att kunna lansera en kompatibel app i början av juli. Så alla ni som har avstått från att uppdatera på grund av detta kan snart trycka på uppdatera-knappen med gott samvete.

Tack till westelu77!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!