Rensa Macen med Clean my Mac X

Clean My Mac X är en verktyglåda för din Mac som både rensar din dator automatiskt från filer som inte används men också hjälper dig gå på djupet i din dator.

Vidare håller Clean My Mac X koll på om ramminnet håller på att ta slut eller andra saker som gör att din dator är långsam.

Vi rekommenderar det starkt för varje Mac-användare.

Läs mer och ladda hem testversion hos macpaw.com.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
6 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!