Vill du ha alla nya urtavlor till watchOS 6 är det dags att köpa ny klocka

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

Men är det så att du går och trånar efter de nya urtavlorna som Apple visade upp på sitt event WWDC så får du se till att ha en Apple Watch Series 4 för att ta del av dem alla.

watchOS 6 kommer gå att uppdatera till om du har en Series 1 eller nyare men alla förutom Series 4 får enbart två nya urtavlor. De andra fyra är exklusiva till Series 4. På bilden nedan från 9To5Mac ser ni de fyra urtavlorna som är exklusiva.

Och dessa två i bilden nedan kommer du som har en Series 1 upp till Series 3 att få i höstens kommande uppdatering.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!