Rykte: 16 tums MacBook Pro till hösten

Apple ryktas släppa en MacBook Pro med 16” skärm. Det är IHS som fortsätter att komma med spekulationer kring Apples förhavande.

Det var Jeff Lin på IHS Markit som skrev följande i ett e-post meddelande till Forbes

We foresee that Apple will release a new product at the September 2019 event if there’s no unexpected development issue. The future MacBook Pro will have a new display size (16 inch), new macOS (Catalina) and CPU.

IHS hävdar att apple kommer att använda sig av en skärm som baserar sig på LCDteknologi och inte alls röra sig mot OLED eller mOLED som andra rykten pekat på. Forbes i sin tur spekulerar i att om IHS har rätt, vilket de ofta har, så kommer skärmen vara en Retina skärm på 3072 x 1920 pixlar vilket kan ställas mot dagens 15 tums skärm, som egentligen är 15,4 tum och packar 2880 x 1800 pixlar.

Via: iDownloadblog

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
23 svar
Clean my mac!

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Clean my mac!

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Clean my mac!