Rykte: Nya processorer till MacBook Air och 13” MacBook Pro Escape

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Det är i rapporten ”Emerging PC Market Tracker” som Jeff Lin påstår att vi i september inte bara kan få se Catalina komma till datorerna utan även att de här datorerna får sig en nya processorer.

Apple is also expected to update the 13.3-inch MacBook Pro and Retina MacBook Air with the new MacOS Catalina and new processors in September, according to Lin.

Gällande MacBook med touchbar så fick den sig en uppdatering under maj månad och kommer därför osannolikt få sig ytterligare en uppdatering. MacBook Air har inte sett en uppdatering sedan förra oktober 2018 då Apple tryckte in Retina display, 8 gen Intel Core processor och Apples ökända butterfly-tangentbord, en något större trackpad, TouchID, tre stycken Thunderbolt portar och utökade färgalternativen den kom i.

Även om Apple traditionellt väntar med uppdateringar för sina macar till oktober så är det intressant då IHS har ett bra trackrecord med att få rätt när det kommer till spekulationer i Apples förehavande. Detta då de tenderar till att ha god insyn i Apples produktionsled.

Via: MacRumors
Källa: IHS

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!