Avsnitt 262: Det skall göra ont att byta system

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

Han har även ett och annat att tillägga när det kommer till sleeptrackers och deras påverkan på sömn. Hjälper de verkligen och hur ska vi förhålla oss till den mängd data som vi kan samla in om oss själva på ett sätt så att det inte motverkar sitt syfte.

Marcus har upptäckt PiP (picture in picture) på betaversionen av tvOS till appleTV och han spekulerar friskt i vad det här ska vara bra för. Han har även ett par visdomsord kring det här med att installera beta att dela med sig av

Peter har hängt med Huawei och inte bara klämt på deras nya röda version av P30 Pro utan även deras kommande vikbara telefon MateX. Peter blev nekad att fotografera på sin sons avslutning med hänvisning till GDPR och valde i sann journalistisk anda att gå till botten med hela och redogör i dagens avsnitt kring vad som egentligen gäller kring fotografering på skolavslutningar och luciatåg. Kan det vara så att Peter har att se fram emot ett besök på rektorns kontor inom en snar framtid?

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!
Följ oss också på:
YouTube
Twitter
Facebook
Instagram

Skriven av Thor Lindholm

Tillbehörstillverkaren Satechi ligger inte på latsidan och visar nu upp en rad nya smarta tillbehör.

Apple Silicon är på mångas läppar just nu och många är imponerade över dess prestanda och vissa bolag kanske till och med känner sig lite hotade?

Många är vi som än idag saknar alla portar som fanns på MacBook Pro innan de gick över till USB-C men det kan det bli ändring på.

Mark Gurman har släppt en artikel som skvallrar om både pris och funktioner för Apples VR headset. Även om priset verkar bli saftigt kan den komma med mer kraft än Apples chip M1.

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.