Avsnitt 262: Det skall göra ont att byta system

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

Han har även ett och annat att tillägga när det kommer till sleeptrackers och deras påverkan på sömn. Hjälper de verkligen och hur ska vi förhålla oss till den mängd data som vi kan samla in om oss själva på ett sätt så att det inte motverkar sitt syfte.

Marcus har upptäckt PiP (picture in picture) på betaversionen av tvOS till appleTV och han spekulerar friskt i vad det här ska vara bra för. Han har även ett par visdomsord kring det här med att installera beta att dela med sig av

Peter har hängt med Huawei och inte bara klämt på deras nya röda version av P30 Pro utan även deras kommande vikbara telefon MateX. Peter blev nekad att fotografera på sin sons avslutning med hänvisning till GDPR och valde i sann journalistisk anda att gå till botten med hela och redogör i dagens avsnitt kring vad som egentligen gäller kring fotografering på skolavslutningar och luciatåg. Kan det vara så att Peter har att se fram emot ett besök på rektorns kontor inom en snar framtid?

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!
Följ oss också på:
YouTube
Twitter
Facebook
Instagram

Skriven av Thor Lindholm
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!