Apple släpper uppdatering till sina nätverksprodukter

Det var länge sedan vi fick nätverksprodukter från Apple och de har själva bekräftat att de har lagt ned den divisionen men det stoppar inte bolaget från att släppa uppdateringar.

Det är AirPort Express, AirPort Extreme och Time Capsule basstationer som har fått sig en säkerhetsuppdatering. Värt att notera är att uppdateringen endast kommer till 802.11n och inte till modellerna med 802.11ac. Uppdateringen bjuder inte på några nya funktioner utan förbättrar enbart säkerheten i produkterna så har du en av enheterna är det klokt att uppdatera.

Firmware update 7.8.1 improves the security of your base station and is recommended for all Apple 802.11n Wi-Fi base stations including AirPort Express, AirPort Extreme and AirPort Time Capsule.

För att uppdatera kan du använda AirPort Utility på macOS eller iOS.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar
Clean my mac!

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!