Apple återkallar MacBook Pro 15” 2015 års modell

Mellan år 2015 till 2018 sålde Apple en 15 tums MacBook Pro med retinaskärm. Det har nu framkommit att batteriet i dessa kan bli överhettat och fatta eld.

Det är enbart ett fåtal av alla de 15 tums MacBook Pro med retinaskärm som det gäller. För att veta vilka det är så behöver man gå till Apples hemsida för att skriva in serienumret på datorn och då få reda på om ens dator behöver skickas in.

Om så skulle vara faller så kommer Apple då byta ut batteriet gratis till ett nytt batteri. Detta i sig kommer förlänga livslängden på datorn om än inte garantin. Tyvärr så kommer det hela tar en till två veckor för Apple att åtgärda.

Via: The Verge
Källa: Apple

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
14 svar
Clean my mac!

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Creative fortsätter lansera prisvärda högtalare och deras senaste tillskott kan du utan problem ta med dig till stranden eller ta ett dopp med i poolen.

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Clean my mac!

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Clean my mac!