Alla nyheter i iOS 13 beta 2

Det är lite som julafton varje gång Apple släpper en beta då det ständigt adderas nya funktioner och förbättringar.

Sidan 9to5Mac har gjort en video med samtliga nyheter i iOS 13 beta 2 som lanserades för ett par dagar sedan. Undertecknad har själv uppdaterat till beta 2 och utöver de nya funktionerna som lades till så är det betydligt mer stabilt än första versionen.

Apple själva har tidigare meddelat att en publik beta av iOS 13 och iPadOS kommer att släppas någon gång under juli.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!